Меню
Главная
Металлоискатели
Все для поиска
НеПутёвые заметки
Моя Житомирщина
Чистка и хранение
Трехверстовки
Хроника копа
NEL катушки
Литература
Новичкам
Карты
Видео
Форум
Всякое
Статьи
Ссылки
RSS канал
RSS канал
Друзья

Поиск



Популярные Новости
· 1: Все денежные знаки в истории России (Прочтено: 893661 раз)
· 2: Клейма на патронах и оружии, 1995 (ТОМ 1) (Прочтено: 507751 раз)
· 3: Старинная карта Украины 1648 года. Скачать бесплатно (Прочтено: 314673 раз)
· 4: Уроки для чайников:Совмещение старых и новых карт (Прочтено: 180313 раз)
· 5: Oziexplorer 3.95.4m + Русификатор + Русская инструкция (Прочтено: 172438 раз)
· 6: Ориентировочная стоимость советских монет по годам (1921-1991). 2013 год. Цена (Прочтено: 100993 раз)
· 7: Легенды о кладах в городе Житомир (Прочтено: 79978 раз)
· 8: Краткий курс молодого кладоискателя (Прочтено: 78252 раз)
· 9: Поисковые магниты (Прочтено: 64948 раз)
· 10: Глубина обнаружения находок (Прочтено: 60251 раз)
Фортуна
Граница на замке…


14.10.2010 року під час здійснення прикордонно-митного контролю пасажирського потягу № 29 сполученням “Київ - Берлін” під час огляду вагону № 10 типу «Ріц», у туалеті в скринці для туалетних серветок, над унітазом з правої сторони від дзеркала, було виявлено паперовий пакунок з газети в середині якого знаходився поліетиленовий пакет з монетами темно-сірого кольору невідомого зразку в кількості 333 штук.







22.11.2010 року в пункті пропуску «Кучурган» на виїзд з України прибув легковий автомобіль, марки «Мерседес» під керування громадянина Молдови, якій слідував за маршрутом м. Одеса (України) – м. Кишинів (Молдова). Після усного опитування та заповнення митних декларацій було здійснено поглиблений огляд автомобіля та огляд особистих речей громадян, в ході якого прикордонним нарядом «ОТЗ» в особистих речах водія виявлено старовинні монети в кількості 10 штук.



29.11.2010 року, під час здійснення прикордонного контролю потягу № 18 сполученням «Адлер- Київ» у вагоні № 18 оглядовою групою виявлено громадянина Російської Федерації який намагався перевезти через ДК приховано від прикордонно – митного контролю срібну старовину монету часів (1 рубль) Миколи Другого.

01.12.2010 року в ППр "Успенка" на Українсько-Російської ділянці кордону в’їхав автомобіль «Міцубісі» під керуванням громадянина РФ . Було звернуто увагу на нервову поведінку водія даного транспортного засобу. В ході проведення спільного прикордонно-митного огляду у сумці з особистими речами, у багажному відділенні автомобіля, було виявлено ордени та медалі за участь у Великій Вітчизняній війні у кількості 11 штук.

27.12.2010 року на виїзд з України в пункт пропуску «Гоптівка» прибув автомобіль „Грейтвол” під керуванням громадянина РФ. Під час огляду в багажному відділенні а/м в сумці за допомогою металошукача було виявлено кортик з металу жовтого кольору . В подальшому на задньому сидінні а/м був виявлено ще один кортик з металу сріблястого кольору та 10 старовинних монет і пара сережок з металу жовтого кольору з білими камінцями , які можливо становлять культурну та історичну цінність.
Відносно громадянина РФ складено протокол про порушення митних правил за ст.352 МКУ.







12.01.2011 року під час здійснення прикордонного контролю потягу № 24 сполученням «Адлер - Кисловодськ - Москва» вагону № 13 у громадянина України було виявлено старовинну ікону зображену на дереві розміром 26.5 х 30.5 см. із зображенням Казанської Божої матері.



Десять монет XVIII-XІХ століття, старовинну ікону та медаль «За взятие Кенигсберга» 15.01.2011 року намагався незаконно вивезти за межі України громадянин Російської Федерації. Порушення виявили митники спільно з прикордонниками у міжнародному автомобільному пункті пропуску «Нові Яриловичі» під час здійснення митного контролю. Найбільш цікаво у даному випадку те, що даний громадянин цього року вже вдруге порушив українське митне законодавство. Перший раз коли прибув до України. Тоді у багажному відділенні його автомобіля «Ніссан Мурано» співробітники митниці виявили кортик з радянськими емблемами та штик-ніж для гвинтівки, що мають ознаки холодної зброї. Відносно порушника було складено протокол про порушення митних правил, предмети правопорушення затримані та направлені на експертизу. І от вже друге правопорушення скоїв через 4 дні, коли повертався з України додому. Цього разу предмети були розподілені у різних місцях: 9 Російських монет, викарбуваних у XVIII-XІХ століттях, знаходились у багажному відділенні, ікона у металевому окладі розміром 145х178 мм – на задньому сидінні автомобіля, а медаль та монета, датована 1765 роком - у відділенні для рукавичок. Жодних документів на право вивезення за межі України предметів, що мають ознаки історичних та культурних цінностей, громадянин не мав. Складено протокол про порушення митних правил за статтями 339 та 340 Митного кодексу України. Предмети вилучено.







Харьковские пограничники изъяли контрабанду монет времен царской России
В начале января 2011 года Контрабанду старинных монет задержали вчера сотрудники пункта пропуска "Плетеневка" в Харьковской области. Деньги времен царской России пытался незаконно вывезти из Украины 24-летний житель Белгородской области, сообщает "Ирта-FAX" пресс-центр Госпогранслужбы Украины. Во время оформления пограничники заметили, что путешественник слишком нервничает, а поэтому инициировали совместный с таможенниками углубленный досмотр. Машину россиянина "ВАЗ" вывели из полосы упрощенного контроля - "зеленого коридора" на "красный коридор". В кармашке дверцы смотровая группа нашла пакет с 25 монетами из металла желтого цвета, на которых были выгравированы даты с 1735 по 1915 года. Найденные деньги у нарушителя изъяли. Их ценность определят эксперты.
Ваше имя:
Ваш e-mail:

Very Happy Smile Sad Surprised
Shocked Confused Cool Laughing
Mad Razz Embarassed Crying or Very sad
Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink
Exclamation Question Idea Arrow
Код Проверки:

Введите Код:

Запомнить

Мы в Facebook
 
Кладоискательство в Украине
Нас уже 999999 участников!!!
Присоединиться к группе
 
Статистика
Яндекс цитирования
Rambler's Top100 Яндекс.Метрика
Реклама

Владелец: Sanyok

При использовании материалов моего сайта убедительная просьба оставлять ссылки на сайт-источник
Все содержащиеся на сайте материалы носят информационно-новостной характер,которые основаны на открытых сетевых источниках и публикуются исключительно в целях ознакомления.